ГОМІЛКА ГРИВНЮ БЕРЕЖЕ
У цей важкий час, коли цінність життя та ресурсів є особливо високою, ми й надалі піклуємося, щоб кожен з вас мав на тарілці улюблену курочку. І хоча найчастіше споживачі обирають четвертину (після філе), зважаючи на її універсальність, існує чудова й вигідніша альтернатива – ГОМIЛКА!
ЧОМУ САМЕ ГОМIЛКА?
В одному кілограмі сирої гомілки міститься до 20% більше м’язової тканини, ніж у одному кілограмі сирої четвертини *
Містить менше підшкірного жиру, ніж четвертина
Швидко готувати
Універсальна в приготуванні (можна смажити, запікати, тушкувати чи навіть варити з неї бульйон)
Зручно тримати та їсти руками
Легко поділити на порції
*Дізнатись більше за посиланням